Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Chantal van Tuin-Nuhaan.
Ik ben getrouwd, moeder van 3 prachtige kinderen, dochter, zus, vriendin, partner en nog veel meer.
Als geen ander weet ik hoe hectisch het leven af en toe kan zijn.

Herken je dat ook?
 •   Alle ballen die je in de lucht ‘moet’ houden?
 •   Alle rollen die je in het leven vervult?
 •   Dat je voor anderen zorgt en jezelf wel eens vergeet?
 •   Dat je voelt dat je ontspanning nodig hebt en even niet weet hoe dat voor elkaar te krijgen?

Deze vragen herken ik in ieder geval en hierdoor weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om zo nu en dan zelf verzorgd te mogen worden. En dat doe ik voor jou in de vorm van energetische massage.
Wanneer je bij mij op de tafel ligt, gaat het om jou, sta jij centraal. Jij bent dan degene die mag ontvangen en in het licht mag staan (of liggen in dit geval 😉).

Ik hou van geven en vooral het geven van liefde en masseren is DE manier waarop ik dat op een voedende manier mag doen. Voedend voor degene die bij mij op de tafel ligt en voedend voor mij.
Wanneer ik masseer doe ik dat met hart en ziel, want ik weet als geen ander dat jezelf iets gunnen ook een klus kan zijn. Dus wanneer je bij mij eenmaal bent, verdien jij gewoon de volle 100%!

Ik heb zelfs teruggekregen dat mensen het gevoel hebben dat ik hun ziel heb gemasseerd. Wat een cadeau voor mij om terug te krijgen en een eer dat ik dat mag doen.
Dit maakt dat ik me na een massage vooral dankbaar voel. Door jou te mogen ontmoeten, ontmoet ik ook weer een deel in mij.

En het past ook bij mijn missie: ‘Mijn bijdrage aan het grote geheel is mensen van Angst naar Liefde te brengen en vanuit Liefde de wereld te helen en beter te maken’.

Contact

Telefoon: +31 6 23 11 43 83
E-mail: info@chantalvantuin.nl

Adres

Amberlint 3
1906 KK Limmen